head-top-bg

warta

  • Amino Acid humic Granular

    Asam Amino Asem humik

    Pupuk Organik Asam Lemino Amino diproduksi nggunakake teknologi paten nasional. Pupuk kasebut dicocogake kanthi apik kanggo lemah lan tanduran sing saiki. Isine ora mung unsur, kayata N, P, K, Ca, Mg, Zn, nanging uga bahan organik, asam amino lan asam humat. Nduwe acti cepet ...
    Waca liyane
  • Magnesium oxide fertilizer

    Pupuk magnesium oksida

    Produk pupuk magnesium oksida umume digunakake kanggo nambah lemah lan ningkatake panen. Efek magnesium ing tanduran padha karo vitamin ing awak manungsa. Magnesium minangka komponen utama struktur inti klorofil tanduran, sing bisa ningkatake fotosint ...
    Waca liyane
  • Scientific application of water soluble fertilizer

    Aplikasi ilmiah pupuk larut banyu

    Penerapan pupuk larut banyu kanthi teknologi banyu lan pupuk terintegrasi akeh banget kanggo produksi pertanian, nanging panggunaan sing ora apik uga bakal nyebabake bencana, mula kudu ngontrol wektu lan jumlah pupuk. Cara nggunakake subur larut banyu ...
    Waca liyane
  • Learn more about DA-6

    Sinau luwih lengkap babagan DA-6

    Diethyl aminoethyl hexanoate (DA-6) minangka regulator tetanduran spektrum sing wiyar kanthi pirang-pirang fungsi auxin, gibberellin lan cytokinin. Iki larut ing banyu lan pelarut organik kayata etanol, keton, kloroform, lan liya-liyane. Iki stabil kanggo disimpen ing suhu kamar, stabil ing ...
    Waca liyane
  • The application method of potassium humate

    Cara aplikasi kalium humate

    Kalium humat minangka pupuk kalium organik kanthi efisiensi tinggi, amarga asam humat ing njero minangka agen aktif biologis, sing bisa nambah konten kalium sing ana ing lemah, nyuda rasa ilang lan fiksasi kalium, nambah panyerapan lan panggunaan kalium dening cr ...
    Waca liyane
  • Save yellow leaf used EDDHA Fe 6% Iron Micronutrient Fertilizer

    Simpen godhong kuning sing digunakake Pupuk EDDHA Fe 6% Iron Micronutrient Pupuk

    Besi chelated EDDHA minangka wesi chelated efisiensi, berkualitas tinggi, lan super aktif. Iki digunakake minangka pupuk unsur tilak ing tetanen. Produk iki nduweni bioavailabilitas sing dhuwur banget. Saiki dadi obat ing donya kanggo kekurangan zat besi lan warna kuning. Profesor sing paling efektif ...
    Waca liyane
  • Triple  Superphosphate

    Superphosfat kaping telu

    Triple superphosfat (TSP) minangka salah sawijining pupuk P analisis kaping pisanan sing digunakake ing abad kaping-20. Secara teknis, iki dikenal minangka kalsium dihydrogen fosfat lan monokalsium fosfat, [Ca (H2PO4) 2 .H2O]. Iki minangka sumber P sing apik banget, nanging panggunaan wis mudhun dadi ...
    Waca liyane
  • Why is abamectin so popular?

    Napa abamektin dadi populer?

    Napa abamektin misuwur banget? Abamektin duwe racun lambung kanggo tungau lan serangga nanging ora bisa mateni endhog. Sawise kontak karo abamektin, larva develope gejala kelumpuhan, ora bisa obah lan ora bisa dipangan, lan seda 2 ~ 4 dina mengko. Abamektin mateni kanthi alon amarga ora nyebabake dehidrasi ...
    Waca liyane
  • Important role and Application of Magnesium fertilizers in Crops

    Peran penting lan Aplikasi pupuk Magnesium ing Tanaman

    Kaping pisanan, peran utama pupuk magnesium Magnesium utamane ana ing klorofil, fitin lan pektin, lan nduweni peran penting ing fotosintesis. Ion magnesium minangka aktivator macem-macem enzim, sing ningkatake konversi gula lan metabolisme ing awak, lan ningkatake sintesis ...
    Waca liyane
  • How to Apply Water-Soluble Fertilizer Scientifically

    Cara Nglamar Pupuk sing larut banyu kanthi ilmiah

    Wektu pupuk Nalika mbanyoni lan nyubur, suhu banyu kudu paling cedhak karo suhu lemah lan suhu udhara, lan aja kebanjiran banyu. Mbanyoni omah kaca ing mangsa adhem, coba banyu nalika esuk; ing mangsa panas, coba banyu ing ...
    Waca liyane
  • Classification of Insecticides

    Klasifikasi Insektisida

    Insektisida bisa ngontrol kepadatan populasi utawa nyuda utawa ngilangi serangga sing mbebayani. Miturut cara tumindak bisa dipérang dadi: racun weteng, disinfektan, fumigant, agen sedhot internal, insektisida spesifik, insektisida komprehensif lan sapanunggalane. Weteng ...
    Waca liyane
  • Lodging Resistance of Rice

    Resistensi Resistensi Pari

    Panginepan beras minangka masalah kang angel sajrone proses nanem lan ngatur. Amarga pari iki rentan karo cuaca ekstrem kayata angin kenceng lan presipitasi ing tahap pertumbuhan mengko, yen dipanggoni, bakal mengaruhi produksi. Mula ing proses pari planti ...
    Waca liyane